iPad játékok

Beeing - játék teszt

Beeing

A Chillingo Ltd. nagysikerű játékfejlesztő csapatának köszönhetjük a Beeing nevű játékot, az alkalmazás még 2012 nyarán vált elérhetővé az App Store-ban iPhone, iPod Touch és iPad eszözökre. A játékban célunk nem más, mint méhecskénket irányítva összegyűjteni a pályán lévő fajtársainkat és az életbenmaradásunkhoz szükséges nektárt. Videós játéktesztünkből kiderül, hogy mire is számíthatunk, ha letöltjük az alkalmazást.

Pénzes láda - játék teszt

Pénzes láda

Kicsi a világ és kis hazánkban is akad jópár fejlesztő, aki kiveszi a részét az Apple alkalmazástortájából. Ezek közé tartozik a vas megyében élő Velekey Patrik, akinek Pénzes láda névre keresztelt, saját fejlesztésű alkalmazása nemrég jelent meg az App Store-ban és mindössze 0,89 €-ért vásárolható meg jelenleg iPhone és iPod Touch készülékekre optimalizálva, de Patrik ígérete alapján a hamarosan megjelenő frissítés után, már iPad eszközön is élvezhetjük a játékot. Videós játéktesztünkből kiderül, hogy mire is számíthatunk, ha letöltjük az alkalmazást.

Banana Kong - játék teszt

Banana Kong

Nevem Kong, Banana Kong. Megjelent az FDG Mobile Games új játéka a Banana Kong. Fuss, ugorj lendülj át az akadályokon és ne hagyd, hogy a banánlavina utolérje gorillánkat de a veszélyes akadályokat, mint a krokodilok, piranhák vagy a forró láva, azért érdemes elkerülni. Videós játéktesztünkből kiderül, hogy mire is számíthattok, ha letöltitek az alkalmazást.

Temple Run 2 - játék teszt

Temple Run 2

Az Imangi Studios korábban már újrafogalmazta a mobil játék fogalmát, akkor amikor a Temple Run játékot elérhetővé tette, hiszen több, mint 170 millióan töltötték le. A mai napon jelent meg a Temple Run folytatása, a Temple Run 2, amit ingyenes tölthettek le a magyar App Store-ból, iPhone, iPod Touch és iPad eszközökre. Videós játéktesztünkből kiderül, hogy mire is számíthattok, ha letöltitek az alkalmazást.

Joe Danger Touch - játék teszt

Joe Danger

Megérkezett a többszörösen díjnyertes Joe Danger motoros ügyességi játék iOS platformra, a Hello Games gondozásában. A gyönyörű 3D-s grafikával megáldott játékot szinte az összes iOS eszközre optimalizálták, viszont a fejlesztők kihangsúlyozzák, hogy a legütösebb grafika iPhone 5 és iPad 4 készülékeken élvezhető, akár 60 fps  mellett.  Videós tesztünkből kiderül, hogy mire is számíthattok, ha letöltitek az alkalmazást.

Oldalak